Elva Frajerriks Smykkeskrin en Prins hebben kinderen gekregen

Elva Frajerriks Smykkeskrin heeft vier kinderen gekregen op 16-05-2021. Vader is Prins. Beide komend uit Noorwegen. De kittens hebben weinig inteelt omdat zowel moeder als vader foundation zijn. De moeder is F1 en de vader F. Eén kitten gaat in Finland wonen. Er zijn nog drie kittens beschikbaar. Foto's van vader en moeder ziet u op de site bij Prins en Elva Frajerriks Smykkeskrin.

Hoe gaat het met kittens kopen?

Je maakt je belangstelling kenbaar via een bericht op deze site. Daarna hebben we contact en maken we een afspraak om een kitten te komen bezoeken. Als je persé een bepaald kitten wilt kun je er een optie op nemen, maar dan is nog niets zeker. 
Pas als tijdens het bezoek blijkt dat jij het kitten leuk vind en het kitten vindt jou leuk beslissen we samen of het kitten bij je gaat wonen. Ik werk met een koopcontract, dat maken we dan in orde en na een aanbetaling is het kitten van jou. Natuurlijk nadat het kitten is afgeleverd, met stamboom,  entingen, chip, kittenpakket en andere zaken voldoe je de rest van het bedrag.

Xenia, meest geschikt om mee te fokken

Xara, met 1 rood pootje

Xenia nog een keer